fbpx
knapp-4

Finding beauty in everyday life

Blommor, natur, hem och trädgård är en ständig källa för glädje och kreativitet. Här kan du strosa runt och bara drömma dig bort i blomstervärlden, få tips och instruktioner hur du enkelt själv kan skapa med blommor och naturens skatter. Jag håller också kurser och föreläsningar (under pågående coronaepidemin har jag valt att ställa in dem), men du kan boka egen workshop med väninnorna.

I min lilla webbutik säljer jag fyndiga innovationer InVase till Aaltovas och Hanataba till att enkelt skapa fantastiskt fina buketter. Här säljs även mina böcker fullmatade med blomsterinspiration.

 

Nedanför finns blogginläggen i bildform, bara att klicka på texten på bilden så kommer du till respektive inlägg.

Välkommen till att bli inspirerad!

kurser och föredrag

KURSER & FÖREDRAG

Vill du skapa själv blomsterarrangemang och kransar själv, men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Saknar du utrymme eller inspiration? Blomsterverkstad anordnar kurser både för privata sällskap och öppna kurser där alla kan anmäla sig.

LÄS MER
redaktionellt

REDAKTIONELLT MATERIAL

Blomsterverkstad producerar inspirerande innehåll till tryckta och digitala medier. Inspirations-, gör det själv-, trädgårds- och inredningsreportage är den vanligaste typen av artiklar, givetvis anpassade till de valda kanalerna.

TA KONTAKT
camera-2

SAMARBETEN

Blogg Blomsterverkstad har inspirerad hundratusentals läsare sedan starten 2006. Förutom ett par år hos Sköna Hem, har bloggen peppat och instruerat hemmaodlare och -florister till att skapa själva från samma välkända plattform.

TA KONTAKT
knapp-3

Böcker

Lär dig att göra blomsterarrangemang och -dekorationer av olika slag, binda buketter och kransar och duka med egengjorda vackra dekorationer till både vardag och fest. Böckerna är fyllda med inspirerande bilder och instruktioner hur du går tillväga och vad du behöver för material. Senaste boken “120 krukväxter” är till dig som nyss upptäckt det gröna och vill lära dig hur du tar hand om dina växter.

2018

Nya boken “120 krukväxter”

omslag_ok_lowr

2016

Styla och dekorera

styla_dekorera_plano

2014

Dekorera personligt

Dekorerakreativt

2012

Dekorera vackert

Dekorera vackert

2010

Blomstrande idéer

Blomstrande ideer

kontakt

Det finns inget bättre än att prata blommor. Eller kurser, föredrag och samarbeten. 

Du är varmt välkommen att ta kontakt genom att skriva ( post@blomsterverkstad.com ) eller ringa 0708-103708.

knapp-1

Mera blommor till folket.
Tack för att du tittade förbi!  Hoppas vi ses snart igen, här på bloggen eller kanske pysslar vi snart blommor tillsammans på en workshop!