fbpx

Workshop med blommor och foto

Vilken underbar dag vi hade i helgen med ett gäng kreativa tjejer. Gerda från Idémakeriet och jag slog ihop våra påsar för en dag och höll i en workshop “Skapa och fotografera”. Vi båda älskar både blommor och att ta bilder, vad passar då bättre än en heldag med kombination av dessa? Kursen sålde slut på ett par timmar – ett bra tecken på att vi inte är de enda med dessa intressen.

Vi höll till hos Gerda. Hon har renoverat (nästan) färdigt sin butik och studio. Idemakeriet finns idag bara på nätet, men håll koll på hennes instakonto för grand opening datum.

Att få husera i det här underbara huset var rena drömmen och ökade på kreativiteten ännu mer.

Sen var vi i gång!

Det snurrades, klipptes, formades, flätades och klistrades. Och pratades. Alla presenterade sig och vilka berättelser. Det är fascinerande hur ett gäng främlingar snabbt svetsas samman och känns som gamla vänner. Många skratt och fina samtal helt enkelt.

Och massa fina blommor på det… vad kan gå fel :)

 

Sanne skapar…

Lotta från Rolfssons Diversehandel, Kristina och Cecilia från Form och Flora trädgård.

Katarina från Penna och spade.

Sofia från Ljusaverkstan.

Lena (s händer) Simbritsdal.

Här har vi härliga floristfröken Gerda!

Birgitta och hennes fina bilder hittar ni här.

Vilka glada och stolta blomsterkreatörer vi hade nöjet att ha på kursen!

Sedan var det dags att prata foto – jag berättade kort om min väg till fotograf och sedan gick vi genom min workflow, utrustning som jag jobbar med och pratade redigering. Fotograferandet är ett breeeeett område och vi hann inte mer än skrapa på ytan.  Jag jobbade individuellt med alla, och hade velat göra det mycket mer, men sen var dagen slut. Och jag tror att alla var rätt trötta efter en livlig heldag. Det återstår att ordna del 2 helt enkelt :) (och inga bilder på det för jag hann ju inte :) )

 

 

Tusen tack Gerda och alla andra härliga för en fantastiskt rolig och givande dag!

Ser verkligen framemot att ha snart workshop igen, den 19/5. Den här gången i Stockholm, tillsammans med Malin Hidesäter som bland annat inspirerar regelbundet på TV4 hos Malou. Läs mer här.

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.