Ut och föreviga våren!

Eller leta och leta, nu behöver man inte leta så värst mycket längre. Det blommar lite överallt, och en solig helg ska det bli. Jippiiii! 
Fotograferade dessa igår på Ulriksdal där jag höll kurs i foto och sociala medier för trädgårdsdesigner. Vilken underbar dag! Att ta bilder och lära sig att använda sin kamera är nånting som inte går på en dag och jag hade gärna hängt ihop med det härliga gänget flera dagar till för att förmedla allt jag har lärt mig under åren. (Och lära mig mer om trädgårdsdesign, så kul att lära känna en hel drös med supertrevliga proffs.)
Kommer definitivt satsa ännu mer på att hålla kurser i ämnet. Tankarna snurrar för fullt och Niklas (min särsambo) och jag har bestämt redan att hålla en kurshelg i sommar. Han fotograferar också, så kul att göra saker tillsammans.
Hoppas ni får en underbar helg mina vänner! 
Om ni är i Stockholm, missa inte Trädgårdsmässan i Kista i helgen.

Tags:
6 Comments
 • Anonym

  24 mars, 2017at18:55 Svara

  Jaha här har vi fortfarande vinter ca 2 månader till.

 • AnnA

  24 mars, 2017at21:00 Svara

  Hej Minna!
  En härlig tid!
  Såg de första blåsipporna idag.
  Trevlig helg!
  Hälsningar
  AnnA

 • Anette H. Gårdhagen

  25 mars, 2017at09:17 Svara

  Tack Minna! Det var en underbar vårdag på Ulriksdal, och jag har äntligen tagit steget att lära känna min kamera. Nu blir fotandet mycket roligare och fotona mycket bättre. Du inspirerar!

 • Blomsterverkstad

  27 mars, 2017at07:34 Svara

  Ja, tänk att i detta avlånga land finns så många olika stadier av vår samtidigt. Nyfiken på att odla i norr.

 • Blomsterverkstad

  27 mars, 2017at07:36 Svara

  Hej Anna! Vad roligt, blåsippor är något speciellt, mitt hjärta hoppar till lite extra då jag hittar blåa älsklingar! Inte så ofta… Kram!

 • Blomsterverkstad

  27 mars, 2017at07:39 Svara

  Ja, vilken underbar dag! Tack för all hjälp! Hade gärna hållit på ett par dagar till :) Härligt att jag lyckades förmedla lite idéer och inspiration till fotograferandet. Ska bli spännande att se dina framtida bilder. Kram!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.