fbpx

Tjänster


kurser och föredrag

KURSER & FÖREDRAG

Vill du skapa själv blomsterarrangemang och kransar själv, men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Saknar du utrymme eller inspiration? Blomsterverkstad anordnar kurser både för privata sällskap och öppna kurser där alla kan anmäla sig.

LÄS MER
redaktionellt

REDAKTIONELLT MATERIAL

Blomsterverkstad producerar inspirerande innehåll till tryckta och digitala medier. Inspirations-, gör det själv-, trädgårds- och inredningsreportage är den vanligaste typen av artiklar, givetvis anpassade till de valda kanalerna.

TA KONTAKT
camera-2

SAMARBETEN

Blogg Blomsterverkstad har inspirerad hundratusentals läsare sedan starten 2006. Förutom ett par år hos Sköna Hem, har bloggen peppat och instruerat hemmaodlare och -florister till att skapa själva från samma välkända plattform. Blomsterverkstad handlar om att se det vackra i vardagen, främst i det egna hemmet och trädgården, men också på resor och utflykter, leva hållbart – alltid med strävan att se och stötta sina medmänniskor. Nytt är tipsen om företagande, ett populärt ämne i min målgrupp som består huvudsakligen av kvinnor 35-55 år.

Beställ mediakit nedan.

TA KONTAKT