fbpx

Skönhetscirkel

Utan att ha vetenskaplig belägg för mina antaganden vill jag påstå att de flesta gillar krusbladiga penseer. Men de är fortfarande en raritet och lite svåra att hitta. Därför vill jag idag ge en extra eloge till alla odlare som har satsat på att ta fram krusbladiga penseer! Och alla butiker som vågar köpa in dem trots att de kostar lite mer. 

Och till er kära blomstervänner – skaffa några stycken av dessa skönheter om ni hittar dem och förtrollas av deras skönhet och hur de tillsammans med vanliga penseer bildar ett oslagbar kombo! 
För det hela hänger ihop… om det inte finns en efterfrågan så kommer inte butikerna ta in dem, och då är det inte lönt för odlarna att odla dem heller.  Ja, ni fattar! 
Tack alltså till alla parter för att ni håller den här skönhetscirkeln igång genom att odla, sälja och köpa krusbladiga penséer!
3 Comments
 • Trädgårdstid

  13 mars, 2017at15:16 Svara

  Jag gick in här från Insta just för att kolla var du hittat dina! :-) Jag köpte tre plantor i fjol på mässan och de var helt fantastiska och varade hur länge som helst. I år har jag nio frösådda plantor på gång men jag är såklart helt osäker på hur de kommer att se ut och vill därför köpa några "färdiga" också!
  Kram Elin

 • Maribel

  13 mars, 2017at16:20 Svara

  Jag gillar dem verkligen, har dock inte hittat dem till salu i någon affär. Köpte frön förra året, men det blev inget av dem.
  Din plantering är helt underbar.
  Ha det fint /Marika

 • Petra Wahlund

  15 mars, 2017at14:05 Svara

  Jobbar på Blomsterlandet i Hässleholm och jag blev glad när jag såg dem på inköpslistan igår men blev snabbt besviken då de var slut. Ska kolla nästa vecka igen..Superfina är de..

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.