fbpx

Min trädgård en vacker oktoberdag

Varmt välkomna att ta en titt på min trädgård en solig oktoberdag. I filmen syns ca halva av den 1000m2 stora trädgården. Den här delen är “min”, resten är familjens med bl a en vacker studsmatta :)

Jag har en lång lista som ska göras… till vänster om svarta växthuset finns ett par odlingrutor som vill bli omhändertagna, kanterna ska byggas och jorden rensas av all ogräs.

Tomaterna i växthuset är helt otroliga, det blir bara fler och fler. Men fick ett bra tips att frysa in tomaterna som de är och använda sedan i matlagningen. Det kommer jag att göra. Samt köra en plåt i ugnen så de får torka. Lite olja, salt och kryddor på det, mm godaste tillbehöret.

Stora växthuset agerar ofta som min studio, ni ser väl stativet :) Dags att storstäda där inne också. Humlen har tagit in sig igen, underbart vacker, men när den torkar så strösslar humlekottarna och det blir bara sååå skitigt. De ska alltså bort.

Hoppas ni njuter i era trädgårdar, altaner och balkonger – hösten är så vacker!

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.