fbpx

Medans ni väntar…

Här är en liten pausbild till er medans ni väntar på den där utlovade filmen. Jisses vad det inte är så enkelt att göra filmer. Men skam den som ger sig. Jag försöker bara koncentrera mig på tanken på hur mycket jag lär mig och hur fina filmer jag kan göra om ett år… hoppas att ni står ut att vara min övningspublik så länge…

2 Comments
 • Mia Coman

  4 april, 2017at19:51 Svara

  Good evening,
  The presentations are beautiful. The idea offered to others.
  Elements of nature in bright colors and natural.
  You are a person with admiration for beauty and nice things.
  Warm hugs,
  Mia Coman

 • Blomsterverkstad

  5 april, 2017at07:25 Svara

  Thank you Mia for your lovely comment!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.