fbpx

Kontakt


Det finns inget bättre än att prata blommor. Eller kurser, föredrag och samarbeten.

Du är varmt välkommen att ta kontakt genom att ta kontakt ( post@blomsterverkstad.com ) eller 0708-103708.

Köpvillkor när du handlar hos Blomsterverkstad


Öppet köp / Retur
När du handlar på nätet gäller ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen om 14 dagar.

Du har alltså full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Skicka då ett mail till info@blomsterverkstad.com med ordernr och vilken vara det gäller. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Skicka paketet som brev till vår företagsadress. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar samt dina kunduppgifter. Pengarna sätts in på ditt konto inom 30 dagar efter att vi har mottagit och kontrollerat varan.

Vi förbehåller oss rätten att vid en eventuell retur av vara att göra ett värdeminskningsavdrag om varans skick har förändrats i sådan utsträckning att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra ett avdrag på försäljningspriset. Varor som återsändes till ombud eller mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Går fakturatiden ut innan vi har hanterat din retur så går du in på Klarna.se eller via appen och bestrider fakturan själv.

Reklamationer
Vill du reklamera något du har köpt i vår nätbutik, kontakta oss via e-post. Skriv ditt ordernummer i mailet, bifoga en tydlig bild på skadan och beskriv varför du vill reklamera varan.


Kontrollera alltid paket medan du är kvar på utlämningsstället! Ser du en uppenbar skada på kartongen eller hör att det skramlar misstänkt så öppna paketet när du är kvar på utlämningstället. Personalen där anmäler att kartongen är skadad osv. Kontakta sedan oss via mail info@blomsterverkstad.com

OBS! En reklamation ska vara anmäld till oss så fort som möjligt, senast tre dagar från att du har hämtat ut din vara. Uppge ditt ordernr i mailet. Om du inte upptäcker skadan förrän du kommer hem tar du kontakt med oss då. Vi vill alltid se fotografi på både skadad vara och emballage. Vi står naturligtvis för eventuell returfrakt vid reklamationer. Sen skickar vi en ny vara till dig eller ger dig pengarna tillbaka.

 

Leveranstid

Förlängd leveranstid pga coranapandemin, just nu ca 5-7 arbetsdagar.

 

***********************************************************************’

 

Mailadress vid reklamation och retur: info@blomsterverkstad.com

Adress vid retur:

Blomsterverkstad

Minna Mercke Schmidt

Trädgårdsgatan 7

24162 Löberöd