fbpx

Hanna Wendelbos blomsterkonst på Norrviken

Ibland kallar hon det för blomsterpill, men det tycker inte jag är ett passande ord för de konstverk Hanna Wendelbo-Hansson skapar med blommor och blad. Denna erkända mönsterdesigner gör sina skapelser med stor talang – och det har Norrvikens trädgårdar tagit fasta på.

En av sommarens stora attraktioner på det här magnifika stället är just Hannas blomsterkonst, framtagen med blommor och blad som växer just på Norrviken. I hennes bilder tolkar hon sin relation till Norrvikens trädgårdar som hon besökt sen hon var liten. I parken finns fem stycken mandala-tolkningar i storbildsformat uppspända mellan träden. På plats visas även en utställning med hennes tapetmönster.

 

Jag fick äran att vara med på en pressträff där Hanna berättade om skapandeprocessen. Lunch serverades på Orangeriet, och eminenta matbloggaren Diana (Diadonna) förevigade med sin kamera så klart.

På plats fanns även stilproffset Jannice (AddSimplicity) .

och här massa bilder på det härliga stället!!!

Vilka bikupor!!

Rundvandringen slutade i den japanska trädgården. Sköna former och en lugn som bjöd till att sitta ner och bara insupa alla intryck.

 

Sicken rolig dag, tack Norrviken och Hanna.

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.