fbpx

Event på Sofiero – sommar i färg

I samarbete med Sofiero Slott och Trädgård
Sommarbukett ton i ton

Sommarbukett ton i ton

Inte bara en workshop

I våras skapade vi härliga tulpankrukor, nu är det dags för en workshop med färgglada sommarbuketter. Jag har äran att vara med på det här eventet och köra en liten färgskola när man skapar med blommor, och sen binder vi tillsammans.

Så här beskrivs det hela på Sofieros sida:

En exklusiv eftermiddag på Sofiero som börjar med en guidad vandring bland parkens sommarblommor med Sofieros trädgårdsdesigner Sara Bratt. Efteråt bjuds det på förfriskningar med tilltugg på terrassen på Sofieros Slottsrestaurang. Därefter förflyttar vi oss till Vinhuset för en lättsam föreläsning om sommarblommor i kruka och rabatt, samt en workshop på temat färgkombination.

Vi skapar ett eget arrangemang tillsammans med bloggaren, stylisten och blomsterkreatören Minna Mercke Schmidt som tipsar om hur vi kan arbeta med färger och skapa något annorlunda med små medel. Ditt arrangemang får du ta med dig hem. Deltagarna får även chans att vinna en bok. Alla deltagare får en exklusiv skiss av trädgårdsdesigner Sara Bratt med en försmak på vårfloret på Sofiero 2019.

Min 10 – Max 30 deltagare. Förköpsbiljett krävs.

Kanske ses vi

Låter det som ett event för dig att tillbringa några timmar med likasinnade i Sofieros fantastiska blomsterprakt, få höra trädgårdsdesigners tankar kring växtval och få exklusiv skiss för vårblomning 2019, bekanta dig med färglära och skapa sedan egen bukett, då bokar du biljett här. Hoppas vi ses!

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.