fbpx

Bring color to your life!

Happy Tuesday friends! See to that you get some colors into your life – happenings, meeting people, flowers, crafting… Whatever that breaks your grey everyday routines!

4 Comments
 • Puumuli

  13 november, 2012at17:29 Svara

  Hej Minna!

  Jag var just och hämtade din nyaste bok på posten; herregud så glad jag blev bara av att få bläddra i det härliga verket du har åstadkommit! Sköna bilder som man bara kan drunkna i… Jag gillar verkligen mycket din stil och att dina arrangemang syns allt oftare i våra finska tidningar. :-)

  Tack, denna bok har varit den bästa jag köpt på ett bra tag! Och tack också för att den inte innehåller en massa matrecept – ja, jag vet att de flesta älskar att laga mat men numera är alla tidningar/böcker/TV-program fulla av just matlagning och det är inte alls min grej.

  Jag önskar dig en finfin vecka trots novembermörkret!

  Kram
  Sari från Puumuli

 • Gabriella

  14 november, 2012at12:24 Svara

  Åh vilka härliga färger! Färg piggar verkligen upp=)

 • Betong ute och inne

  14 november, 2012at21:28 Svara

  Hej, idag fick jag din senaste bok, som jag beställt…
  ville säga att det fanns jättemycket som inspirera mej…jättefin!

  Ha det bra
  Malin

 • LurdeLinhas

  17 november, 2012at23:54 Svara

  Just beautiful combination of colour. and picts.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.