fbpx

Att driva eget – en kväll för dig som funderar eller startat eget

Att driva eget – en kväll för dig som funderar eller startat eget

Onsdagen den 25.4, kl 19-21, Lund, Grönegatan 16

En inspirerande och matnyttig kväll med tre egna företagare. Camilla och Minna berättar om sin resa till eget och med sig egna erfarenheter. Erik hjälper oss med frågor kring ämnet som för många är ett djungel – skatter, redovisning och regler man bör känna till.

Efter föredragen tipsar Minna om det senaste på sociala medier och vi avslutar med speed dating – allt för att bredda det så livsviktiga nätverket för ensamföretagare.

 

Camilla Ländin, Prima Utveckling – HR-konsult och entreprenör som blev egenföretagare 2009 och driver idag två aktiebolag. Hon berättar om sin egen, inte helt raka väg, till företagande och om att våga vägra anställning.

Minna Mercke Schmidt, Blomsterverkstad – fotograf, skribent, blomsterkreatör, bloggare. Började blogga 2006 och är på den vägen än. Skrivit fem böcker, håller kurser och inspirationsföredrag, producerar artiklar till tidningar. Minna sammanfattar sina år som företagare och reflekterar över do’s and dont’s för andra som funderar eller startat eget.

Erik Olsson, ER Redovisning har en bakgrund som både revisor och redovisningskonsult och kommer att ge oss tips om optimala löneuttag, hur bilen ska ägas samt råd om skattefria förmåner mm. Fokus kommer vara på mindre bolag. Erik driver idag sin egen byrå i Lund och har mångårig erfarenhet från rådgivning inom både redovisning och beskattning för mindre och medelstora företag.

Begränsat antal platser. Vi bjuder på bubbel för att fira våren och starten på föreläsningarna!

Boka biljett här.

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.