Fin, finare, gardenflow!

foto Charlotte Andersson / gardenflow.se

Jag har alltid beundrat Charlottes förmåga att förmedla sina tankar och kunskap för oss trädgårdsälskare. Hennes blogg har varit en inspirationskälla i massor med år nu. Säkert många av er som besökt hennes blogg och drömt bort sig i hennes vackra bilder från hennes trädgård i Sundsvall.

Jag har fått glädjen att lära känna henne på riktigt också, lika fin i verkligheten kan jag intyga, varm, glad och fötterna på jorden!

Nu har hon gjort om sin blogg och flyttat till en ny adress, gardenflow.se. Den nya sidan är även finare än den gamla. Fylld med kunskap och inspiration, vackra bilder och sköna texter. Som en riktig magasin. Fast på nätet. 
Jag beundrar driftiga människor och Charlotte är verkligen en av dem. Känns helt plötsligt lite B att berätta om hennes nya sida just idag. När ni klickar er dit kommer ni nämligen hitta ett litet minireportage om mig och vad jag håller på med. Vill absolut inte att ni tror att jag gör det för att lyfta mig själv. För det vill jag inte. Jag vill lyfta Charlotte, jag vill att ni ska hitta Charlottas nya blogg och bli lika frälsta som jag om ni inte är det redan. Och idag är lika bra dag som alla andra. Hon är värd all pepp och nätkärlek, så varför vänta ♥
Charlotte finns även på instagram och på Facebook. Och här finns alltså hennes sida som jag vet ni kommer att gilla: gardenflow.se
**********************************************

One of my top top top favorites, Charlotte Andersson, a talented drifty garden lover har been writing her blogg for several years now. A couple of weeks ago she introduced her new page – even more beautiful and a variety of topics. Exactly the way you want your garden magazine to be. Only on the web so you can read and get inspiration where ever you are. 


If you’re not familiar with her, please, pay a visit and fall in love. 


gardenflow.se

(you can find her on instagram and Facebook as well. She’s working on an English version of the page as well !!)


p.s you’ll find a story about me and my doings in there, but that is not why I want you to visit her. It’s all about Charlotte and her doings ♥
Please follow and like us:
20
3 Comments
 • ♥Min Eden♥

  17 mars, 2017 at 19:36 Svara

  Jo, Charlottes blogg är speciell, och känns så äkta! <3

 • Anonym

  18 mars, 2017 at 08:58 Svara

  Men gulle dig… Det är ömsesidigt. Du inspirerar stort och har alltid gjort. På alla sätt och vis.❤️
  Kram Charlotte

 • AnnaHelena

  19 mars, 2017 at 07:21 Svara

  Jag var precis in och tittade på den nya sidan – fantastiskt fin! Ni är riktiga inspiratörer båda två! SÅ duktiga!

  Kram // AH

Post a Comment

Följ med på alla kanaler :)